Presentació del poemari «El niu transparent» de Pilar Cabot a Ripoll

L'acte se celebrarà divendres a la Biblioteca Lambert Mata

El Ripollès.info
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:54h
El proper divendres 8 de maig, a partir de les 7 del vespre, la sala Josep Maria Anglada de la Biblioteca Lambert Mata acollirà la presentació del poemari “El niu transparent” de Pilar Cabot. El llibre, amb il·lustracions de Ramon Sellarès i elaborat de forma artesanal amb paper reciclat i publicat per l’Associació Tapís, el presentarà el poeta i professor jubilat Ramon Alabau.

Pilar Cabot (Vic, 1940) és una poetessa amb una obra que destaca per la riquesa verbal, el ritme, la musicalitat, i per introduir en tots els seus poemaris elements de la naturalesa. Va regentar durant més de vint anys la llibreria Clam de la capital d'Osona, centre divulgador de la cultura catalana. Ha promogut tertúlies poètiques, tallers d’expressió literària, etc i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació.

Ha publicat una quinzena d’obres i ha guanyat diversos premis literaris entre els quals La Gent del Llamp (1983) de narrativa amb “Amèrica, i altres contes”; Festes Pompeu Fabra de Cantonigròs (1987) de poesia amb “Avui estimo Baudelaire”; Caterina Albert i Paradís (1990) amb “Ombres de mots i de silencis” i Montseny (1995) amb “La plàcida mirada de Guerau”.
Arxivat a