Anna Ramírez s'imposa amb autoritat a la duríssima Titan Desert

La taradellenca pren el relleu de Clàudia Galicia, l’única ciclista femenina que ha guanyat la prova dos anys seguits | Les participants s'han enfrontat al desert del Marroc

Anna Ramírez, en finalitzar una de les etapes de la Titan Desert d'enguany
Anna Ramírez, en finalitzar una de les etapes de la Titan Desert d'enguany | Titan Desert
Redacció Osona.com
03 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:41h

Anna Ramírez (Primaflor Orbea Racing Team) s’ha proclamat aquest dissabte, 2 de maig, campiona de l’edició d’enguany de la Titan Desert, considerada la prova de BTT més dura del món. La taradellenca pren el relleu així d’una altra osonenca, Clàudia Galicia, que és l’única ciclista femenina que ha guanyat la prova durant dos anys seguits.

La prova constava de sis etapes, amb un recorregut total de més de 600 quilòmetres a través del desert del Marroc. Els participants han hagut de lluitar amb la sorra de les dunes, pistes de pedres, fortes pujades i fins i tot algun tram de pura navegació. Tot acompanyat d’un sol angoixant.

Ramírez, que debutava en la prova, ha aconseguit una victòria aclaparadora, amb molta diferència sobre les seves rivals. L’osonenca ha guanyat tres de les sis etapes, i en les altres tres ha quedat segona. Ha signat un temps total de 27 hores 48 minuts i 33 segons. El podi l’ha completat la seva companya d’equip, Mayalen Noriega, a 41 minuts 38 segons de la vencedora, i Sandra Jordà ja gairebé a dues hores.