La Cabrerès BTT torna a esgotar les 3.000 inscripcions

La prova se celebrarà el 31 de maig i compta amb un extens programa d’activitats paral•leles

Redacció Osona.com
02 de maig del 2015
Actualitzat el 05 de maig a les 17:51h
La Cabrerès BTT 2014
La Cabrerès BTT 2014 | Adrià Costa

Presentació de la Cabrerès BTT 2015 a Barcelona. Foto: Associació Esportiva Cabrerès


La 23a edició de la Cabrerès BTT, la prova de bicicleta de muntanya no competitiva més important del nostre país, que té el centre neuràlgic a l'Esquirol, ja està a punt. La cursa se celebrarà el 31 de maig i, a hores d’ara, ja ha esgotat les 3.000 inscripcions màximes permeses per l’organització, en un temps rècord. En les darreres edicions també s'ha arribat al límit màxim de ciclistes.

El recorregut en aquesta edició es preveu més exigent. Tornarà a tenir dues variants: la ruta curta, de 37 quilòmetres i 850 metres de desnivell; i la ruta llarga, de 67 quilòmetres i 1.850 metres de desnivell. El cap de setmana, però, es completarà amb un extens programa d’activitats paral·leles, com la MiniCabrerès BTT per als més petits, xerrades, una fira comercial, un concurs de fotografia per Instagram o la gran novetat d’enguany, una cronometrada, que es disputarà el dissabte.

La presentació de la Cabrerès BTT 2015 es va fer fa uns dies a l’antiga Fàbrica Damm, a Barcelona. L’acte va comptar amb la participació director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras; el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme i delegat de Barcelona, Joaquim Vilaplana; el president de l’Associació Esportiva Cabrerès i alcalde de l’Esquirol, Àlex Montanyà; el responsable de màrqueting de Mussap Assegurances, patrocinador de la Caberès BTT, Marc Carrasco; i Maria Lázaro, representant de Nani López de Sagredo, esportista que va patir un trasplantament hepàtic i promotor del “Proyecto Nani Trasplante y Deporte”, i que participarà a la Cabrerès BTT d’enguany. Molt emotiva va ser la presentació d’aquest projecte, que té com a objectiu divulgar l’esport i l’esperit de superació com a eina per millorar l’autoconfiança i la motivació, i donar suport a totes les  persones que es troben davant d’una situació de trasplantament i les que lluiten contra el càncer.

Joaquim Vilaplana va destacar la importància que té la Cabrerès BTT per al ciclisme i per  a l’esport català, i va expressar la voluntat que la prova passi a formar part del calendari fixa de proves no competitives de la Federació.

Gerard Figueras va tancar l’acte destacant, entre altres coses, la importància de la pràctica de l’esport i els hàbits de vida saludables per la salut de les persones.
 

Més informació, des del web de la prova


--------------------------
Galeries de fotos:

- Cabrerès 2014 (Adrià Costa)
-Cabrerès 2013 (Adrià Costa)
- Cabrerès 2012 (Xavier Sanfeliu)
-Cabrerès 2011 (Xevi Mas)
- Cabrerès 2010 (A. Arumí)
- Cabrerès 2010 (X. Mas i L. López)

Un total de 3.000 ciclistes van participar a la Cabrerès BTT 2014. Foto: Adrià Costa