Torelló obté 282.000 euros per a la millora del clavegueram

L'Ajuntament es beneficia del suport econòmic de diversos programes de la Diputació

Redacció Osona.com
30 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:27h
L’Ajuntament de Torelló disposarà de 282.000 euros per destinar a obres de millora de la xarxa de clavegueram, gràcies al suport econòmic de diferents programes de la Diputació. Així, ho va manifestar l’alcalde, Santi Vivet, en el ple municipal de dilluns passat.

En concret, Torelló rebrà un ajut de 193.000 euros per les despeses extraordinàries ocasionades pels aiguats de l’estiu de 2014. D’altra banda, una línia de suport al desenvolupament local de la Diputació també es traduirà en una aportació de 88.500 euros. Aquestes quantitats es destinaran íntegrament a obres de millora del clavegueram en punts on està pendent intervenir-hi, com ara Can Jaumira, l’avinguda del Castell o l’avinguda del Castell.

A més, es compta amb el suport tècnic per a l’actualització del Pla Director de Clavegueram, valorat en 34.000 euros, dels quals la Diputació n’assumirà 27.200 i la resta l’Ajuntament.

El conjunt d’actuacions que ara es posaran en marxa, juntament amb tot el que s’ha fet en els darrers mesos, ha de significar una millora notable en la xarxa de clavegueram del municipi i, en conseqüència, ha de servir, en el futur, per minimitzar l’impacte, els problemes i els desperfectes d’eventuals aiguats.
Arxivat a