La primera fira Vic Gran reuneix més de 5.000 persones

L'Ajuntament qualifica com a "èxit" l'estrena del certamen, que es va celebrar al recinte firal

La fira Vic Gran, al recinte firal
La fira Vic Gran, al recinte firal | Joan Parera
Redacció Osona.com
27 d'abril del 2015
Actualitzat el 29 d'abril a les 12:33h

La fira Vic Gran, al recinte firal. Foto: Joan Parera


Vic ha acollit aquest cap de setmana la primera edició de la fira Vic Gran adreçada a les persones grans de la ciutat i comarca d’Osona. El certamen s’ha celebrat al recinte firal el Sucre i ha reunit més de 5.000 persones.

La iniciativa ha comptat, a banda de l’oferta d’expositors, amb un gran gruix d’activitats paral·leles en format de conferències, tallers, exposicions, ball... Totes les iniciatives han comptat amb una alta assistència de públic.
 
El regidor de Benestar i Família, Joves i Salut, Xavier Farrés valora aquesta primera edició com “un gran èxit” i com una acció més de la ciutat amb l’objectiu d’un “envelliment digne i actiu”. Farrés també ha destacat que després de la bona acollida de la iniciativa cal que es consolidi dins el calendari firal de la ciutat i que se celebrin noves edicions en un futur. La ciutat, segons Farrés, compta amb un alt nombre d’entitats i casals que treballen en aquest sentit. Vic és la segona ciutat del país que organitza i promou una activitat d’aquest format.
 
D’altra banda, la caminada programada pel diumenge al matí sota el nom “Fem 10.000 passes” va comptar amb la participació de prop de 300 persones. Aquesta activitat ha estat possible gràcies el suport i complicitat d’altres administracions com és el cas de la Diputació de Barcelona, Consell Comarcal d’Osona, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i el mateix Ajuntament de Vic.
 

Programa d’actes

 

Mapa del recinte firal del Sucre, a la fira Vic Gran Foto: Ajuntament de Vic

Arxivat a