L'Atlàntida celebra els 5 anys amb un munt d'activitats gratuïtes

El teatre ofereix durant tot diumenge concerts, visites i mostres de clown, màgia, circ i tallers infantils

Redacció Osona.com
24 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:01h
L’Atlàntida de Vic va complir cinc anys aquest dijous, diada de Sant Jordi. Per celebrar-ho, aquest diumenge, 26 d’abril, la Fundació l’Atlàntida ha organitzat un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics, una mostra expositiva sobre arts escèniques al vestíbul del teatre i un concert participatiu amb l’Orquestra de Cambra de Vic i les millors corals d’Osona i el Ripollès.

A partir de les 10 del matí, els jardins del teatre acolliran diverses mostres de clown, màgia, circ, malabars i trapezi amb l’objectiu de convertir aquest espai en un escenari interactiu d’arts escèniques a l’aire lliure. D’altra banda, paral·lelament s’han organitzat 16 visites guiades teatralitzades per diferents espais desconeguts del teatre.

A partir de les 5 de la tarda es podrà visitar l’exposició itinerant “La memòria de les arts efímeres” que forma part del programa d’exposicions del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de L’Institut del Teatre i que proposa un viatge a través de sis espectacles creats des de finals del segle XIX fins a la transició democràtica.

A partir de les 6, a la Sala Ramon Montanyà es podrà escoltar “Gloria” de Vivaldi, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Vic, la Coral Canigó, la Coral Guinadell de Ripoll, el CordHomes d’Osona, la Coral Regina i l’Orfeó Vigatà.

A més, aquest dissabte, 25 d’abril, a les 8 de la tarda, diversos alumnes i exalumnes de l’EMVIC interpretaran la Sala Ramon Montanyà la cantata Història de Catalunya.

 
Arxivat a