Detingut un veí de Sant Julià per dos robatoris amb intimidació a Vic

Els fets es van produir en una botiga i en una aparcament

Redacció Osona.com
24 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:03h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 18 d’abril un home, de 34 anys i veí de Sant Julià de Vilatorta, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació. La detenció és el resultat d’una investigació que es va iniciar el passat 27 de març, arran d’un robatori que es va produir en un establiment comercial de Vic.

Els fets van passar pels volts de les set de la tarda, quan va sonar l’alarma de l’arc detector de la botiga mentre un home sortia del comerç. L’encarregada va seguir l’individu a distància fins que aquest se’n va adonar. Seguidament l’home va mostrar una navalla a la dona, la qual, en veure’s intimidada, va fer mitja volta i va marxar corrent.

Per altra banda, pels volts de les 8 del vespre del passat 16 d’abril es va produir un altre robatori amb intimidació a la via pública a Vic. La víctima es dirigia cap al seu vehicle, el qual tenia estacionat en un aparcament, quan va veure una persona regirant el seu interior. L’home es va acostar i li va recriminar el que estava fent, a més de demanar-li que li tornés els objectes que acabava de sostreure. El lladre va esgrimir una navalla per amenaçar el propietari del vehicle i posteriorment va fugir corrent.

Arran de la investigació, els Mossos van esbrinar que l’autor dels dos robatoris amb intimidació era la mateixa persona. Finalment, el passat 18 d’abril, van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. El detingut, que tenia nombrosos d’antecedents, va passar el 21 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a