Manlleu celebra una nova Primavera (en)cantada

La proposta engloba música, cultura, art, comerç, gastronomia, teatre i fotografia

Concert a la plaça Fra Bernadí, el passat divendres.
Concert a la plaça Fra Bernadí, el passat divendres. | Sergi Càmara
Redacció Osona.com
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:16h

La Primavera (en)cantada es consolida com a esdeveniment cultural manlleuenc amb un gran ventall d’activitats: art, música, literatura, comerç, fotografia i cultura popular i tradicional. Els actes se celebren del 16 al 26 d’abril. A més els comerços de la ciutat tornen a “enamorar”, en el marc de la campanya Manlleu t’enamora, ambientant i decorant els seus aparadors amb un mateix element comú, enguany un piano creat amb fragments de fotografies.

Els actes de la  Primavera (en)cantada es van encetar la setmana passada, amb la inauguració d’una exposició de fotografies de gran format al carrer, concretament a la plaça Fra Bernadí, amb motiu de dos aniversaris ben especials: els 10 anys de la Festa del Serpent i els 35 anys de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.
 

Fotos de Sergi Cámara, a la plaça Fra Bernadí Foto: Sergi Cámara

Una de les activitats a destacar d’aquesta nova edició de la Primavera (en)cantada és la nova proposta gastronòmica que oferirà Manlleu On, col·lectiu creat recentment i que agrupa empreses de restauració, oci i lleure de la ciutat.

Per 2n any consecutiu Manlleu va tornar a instal·lar, el passat divendres, tres pianos a la plaça Fra Bernadí a disposició d’escoles i ciutadania. Aquesta és una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Manlleu i el Concurs Internacional de Música Maria Canals. El mateix dia 17 hi va haver una classe magistral i un concert de piano a la mateixa plaça.
 

Programa d’actes (PDF)

Arxivat a