Totes les cares de CiU a Centelles

Maribel Matas presenta la candidatura a les municipals

Toni Carrasco
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:39h
Discurs de Maribel Matas, en la presentació de la candidatura.
Discurs de Maribel Matas, en la presentació de la candidatura. | Toni Carrasco

Un centenar de persones van omplir dijous pasasat, 16 d’abril, la sala de la Violeta de Centelles, en la presentació de la candidatura de Maribel Matas a l'alcaldia de Centelles per CiU. Hi van assistir càrrecs del partit a nivell comarcal, com Joan Vergès i Josep Salom, president i vicepresident de CDC Osona respectivament, i Joan Roca, president del Consell Comarcal.

L’acte va durar poc més de vint minuts i va consistir en la presentació exclusiva de la llista (els eixos del programa es van posposar per als propers dies). Acompanyaran Matas, en els primers llocs de la llista i per aquest ordre: Jordi Valls, Dolors Calm, Joana Rodríguez i David Mormaneu. És la segona vegada que Matas es presenta com a cap de llista. En les passades eleccions va obtenir dos regidors.

L'acte va començar amb la presentació d’Àngels Subirachs, que va destacar les virtuts de la candidata, que seria, en cas de guanyar, la primera dona alcaldessa del poble. "Sempre ha estat una dona treballadora i que ha tingut càrrecs importants de responsabilitat. És mare i àvia. Ha cuidat la família, mentre treballava. Amb la dificultat -i encara més fa uns anys- de conciliar la vida laboral i familiar", va dir Subirachs. "No és una persona de grans paraules, ni de discursos, mai ha fet els Pastorets. És una persona d’anar per feina i si cal sap dir 'no', tot i que moltes vegades no sigui agradable. És una persona de paraula", va afegir.

Tot seguit va intervenir Maribel Matas, insistint que "no hi ha cap convidat de partit, aquest és un acte del poble i per al poble, sense cap patum". La candidata va agrair públicament a tothom qui l'ha ajudat i col·laborat aquests quatre anys, com el regidor Jordi Morera i a aquelles persones que han fet “feina de formigueta”.

La llista està confeccionada per "gent visible i gent que no és visible", opina Matas."No vull parlar de llista ja que obliga a posar un número i és un problema ja que tant important és l’1 com el 13 o les persones que van a la reserva; prefereixo parlar d'equip, de grup de persones que creuen en un projecte i el volen tirar endavant", va explicar. Matas va desglossar la feina feta des de la oposició en temes de transports, escoles, subvencions per entitats de Centelles, veïns... L'eslògan de la campanya, és “#anemperfeina", segons l'alcaldable.

Bona part dels integrants de la candidatura són desconeguts en bona part per als centellencs, ni tan sols militen al partit o fa ben poc (potser dies o setmanes) que s'han incorporat al projecte de Matas.

CANDIDATURA DE CIU A CENTELLES

1.Maribel Matas
2.Jordi Valls
3.Dolors Calm
4.Joana Rodríguez
5.David Mormaneu
6.David Jiménez
7.Elisabeth Roca
8.Jordi Pocoví
9.Mireia Martínez
10.Miquel Matavacas
11.Toni Sanjiao
12.Jaume Mas
13.Àngels Subirachs.
En la reserva: Llúcia Gamito, Josep Feixedas,  Anna Vila, Joan Soriano I Maria Carme Sayós.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Centelles, el 2007 i el 2011

Arxivat a