Adolescents.cat presenta a Vic la seva primera novel·la

L'acte va omplir de gom a gom el Multicines Sucre

Els autors i protagonistes del llibre, a Vic
Els autors i protagonistes del llibre, a Vic | Adolescents.cat
Adolescents.cat
18 d'abril del 2015
Actualitzat el 20 d'abril a les 16:56h

La primera novel·la juvenil d’Adolescents.cat “El càsting” es va presentar aquest dijous, 16 d’abril a la sala 2 dels Multicines Sucre de Vic, que es va omplir de gom a gom. A l’acte es va projectar un curtmetratge amb els protagonistes, on es van explicar els dos primers capítols de l'obra, i es va comptar amb la presència els escriptors del llibre, els osonencs Ernest Codina, Roger Carandell i Núria Codina, que van signar exemplars.

El llibre pretén ser un èxit de vendes a la diada de Sant Jordi. La presentació oficial es va fer la setmana passada a Barcelona.
 

Signatura de llibres a Vic. Foto: Adolescents.cat

Adolescents.cat és un portal d'entreteniment i informació, vinculat al grup Nació Digital, pensat per als més joves. A banda de notícies d'interès sobre personatges coneguts, novetats musicals i vídeos, el web destaca per la interrelació amb els usuaris, que poden plantejar dubtes que després resolen experts en psicologia, sexologia i nutrició. En només cinc anys, ha esdevingut el web de referència per a milers de joves que hi troben un espai on informar-se i expressar-se amb llibertat.

El tret de sortida de la presentació el va donar Roser Argemí, que va cantar "Som adolescents". A continuació es va poder veure el curt.

 

 

Adolescents.cat arriba a la televisió

Ernest Codina, Roger Carandell i Núria Codina estan tirant endavant altres projectes a part d’aquesta novel·la: van vendre un total de 50.000 llibres amb “El Manual 1” i “El Manual 2”, mantenen el portal digital Adolescentes.cat com un dels més consultats pel públic juvenil català i, des de diumenge passat, 12 d’abril, també estan emeten un programa de televisió setmanal a través de les televisions associades a la Xarxa de Televisions Locals.
Arxivat a