En Hansi i en Popescu canvien el «Solisombra» per una residència d'avis

Dotzè capítol de la websèrie, amb Hara Jeon com a actriu convidada

Redacció Osona.com
17 d'abril del 2015
Actualitzat el 21 d'abril a les 16:59h
En Hansi i en Popescu, a la residència
En Hansi i en Popescu, a la residència

En Hansi i en Popescu, clarament envellits pel pas del temps, mantenen una conversa en la que parlen de present (any 2041) i del passat. De seguida ens n'adonem que els defectes, amb els anys, no milloren gens. I, els d'ells dos, menys!

És el fil conductor del dotzè capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Quan el futur ens atrapi", l'actriu convidada és Hara Jeon.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Mònica Corral, Maria Molins i Santi Ricard, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie