El cantant de Txarango tancarà la candidatura de Capgirem Vic

La formació presenta tots els noms de la llista

Alguer Miquel, amb els primers de la llista
Alguer Miquel, amb els primers de la llista | Capgirem Vic
Redacció Osona.com
17 d'abril del 2015
Actualitzat el 19 d'abril a les 8:48h

Alguer Miquel, cantant del grup Txarango, natural de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i que des de fa uns anys viu a Vic, tancarà la candidatura de Capgirem Vic. La llista completa va ser votada i aprovada a l’assemblea oberta que va fer-se divendres passat al vespre a l’Orfeó. L’assemblea ja havia elegit a principis de febrer els 10 primers noms de la llista, que estarà encapçalada per Joan Coma Roura. Divendres es va completar fins al 21 i els 10 suplents que la normativa permet presentar. Entre els suplents, destaquen alguns noms històrics de la CUP, com Pep Comeres, Nil Cardona o Quim Soler.

Capgirem Vic va néixer l’estiu passat a partir de la voluntat de confluència de les assemblees locals de la CUP i el Procés Constituent amb persones i col·lectius de l’esquerra independentista de la ciutat.

La llista completa queda formada per les següents persones:

1. Joan Coma Roura. 33 anys. Viu al barri Vic Nord. Llicenciat en Sociologia, doctorant en Ciència Política. Membre de la CUP. Activista social dels Drets Humans.

2. Sara Blázquez Castells. 29 anys. Viu a la Guixa. Periodista.

3. Marc Barnolas Vilamala. 27 anys. Viu al barri del Remei. Educador social i director i monitor en el lleure. Regidor de la CUP a l'Ajuntament de Vic.

4. Katia Regina Juncks Kammers. 42 anys. Viu al barri del Centre. Historiadora. Membre d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme i de l'Assemblea pels Drets Socials d'Osona.

5. Marta Anglada Viñolas. 42 anys. Viu al barri del Centre. Tècnica de prevenció de riscos laborals. Activista d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme.

6. Montse Vilà Portet. 45 anys. Viu al barri del Centre. Professora de teatre, professora a Vic Lleure, activista cultural.

7. Santi Silva Camps. 64 anys. Viu al barri de Santa Anna. Professor d'institut. Activista pels drets socials i membre del Procés Constituent.

8. Nil Puigivila Ylla-Català. 29 anys. Viu al barri de la Calla. Llicenciat en Sociologia. Regidor de la CUP a l'Ajuntament de Vic.

9. Toni Iborra Plans. 53 anys. Viu al barri dels Caputxins. Fa d'advocat i ha participat en lluites socials diverses.

10. María Asunción Martínez Artero. 42 anys. Viu al barri de Santa Clara Vella. Advocada. Membre del Procés Constituent i de la Plataforma d'Osona pel Dret a l'Avortament.

11. Jordi Sala Pou. 29 anys. Treballador del sector del metall, membre de l’Associació de Veïns i de la Comissió de Festes de l’Horta Vermella, afiliat a la COS i militant de la CUP.

12. Arnau Comajoan Cara. 18 anys. Estudiant de batxillerat a l’institut Jaume Callís, on milita al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Ha format part de l’organització juvenil Arran i és membre de l’assemblea de l’Ateneu Popular la Buixarda.

13. Dolors Vila Serra. 48 anys. Professora de matemàtiques.

14. Steve Cedar. 59 anys. Veí del Remei. Activista d’UCFR i membre d’En Lluita.  Traductor.

15. Rosa Sambola Alcobé. 32 anys. Viu a pagès, en terme municipal de Vic. Diplomada en Teràpia Ocupacional i Magisteri. Doctorada en Pedagogia.

16. Sergi Puig Vila. Viu a la Guixa. Graduat en Humanitats i Màster en Història Contemporània. Educador en el lleure.

17. Carla Dinarès Ayats. 26 anys. Viu al barri del Centre. Arquitecta.

18. Ignasi Costa Gallifa. 33 anys. Viu al carrer Sant Pere. Realitzador audiovisual.

19. Lídia Sentís Antolín. 52 anys. Treballadora social en el camp sanitari. Activista a UCFR.

20. Maria Casas Codina. Veïna del barri del Nadal. Llicenciada en Història de l’Art. Professora de secundària i cicles formatius. Activista LGTB.

21. Alguer Miquel Bo. 28 anys. Cantant del grup Txarango.

SUPLENTS.

22. Pep Comeres Costa.

23. Ramon Ripoll Ferrer.

24. Teresa Carreras Ruiz.

25. Laia Carrera Riera.

26. Quim Soler Salés.

27. Nil Cardona Capellà.

28. Emília Capellà Llovera.

29. Carme Quintero Torres.

30. Amin El-Meziani Anglada

31. Montse Castañé Roqué.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Vic, el 2007 i el 2011

Arxivat a