David Puig optarà a la presidència de l'EMD de Sant Miquel de Balenyà

El candidat de CiU, escollit per unanimitat

Redacció Osona.com
13 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:51h
David Puig
David Puig | CDC Osona
David Puig Ges ha estat elegit per unanimitat com a candidat de CiU a la presidència de la EMD de Sant Miquel de Balenyà, en una assemblea local de la formació. Puig ja forma part de la comissió gestora de la EMD, des que es va crear el passat mes de febrer.

"Tots els meus esforços se centren i  se centraran en fer de l’EMD una administració totalment propera a la gent, àgil i eficaç", diu el candidat. Puig és una persona molt coneguda a Sant Miquel de Balenyà, on hi viu des de la seva infància i on ha estat estretament vinculat al seu teixit associatiu ja de ben petit: primer als Pastorets i als Bastoners i, ja de més gran, a la comissió de festa major i al futbol, al Club Esportiu Sant Miquel de Balenyà, on juga actualment.

David Puig és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i, també, llicenciat en Dret per la mateixa universitat. A més, ha completat els estudis amb dos màsters i diversos cursos d’especialització. Professionalment, treballa com a advocat en un despatx de Vic on s'ocupa, entre d’altres, de temes de família i empresa.

El seu gran rival a les eleccions serà Èric Vila, actual alcalde de Seva, que ja ha anunciat que també es presentarà a la presidència de l’EMD.
 

David Puig, al mig, lliura a Carles Bartrina la vara de president de l'EMD de Sant Miquel de Balenyà, el dia de la seva constitució. Foto: Adrià Costa