Josep Arimany confirma que anirà de 2 a la llista de CiU a Vic i Maria Carme Bover, de 7

Reagrupament, en un moviment d'última hora, s’incorpora a la candidatura amb Josep Ramon Soldevila de número 9

Redacció Osona.com
10 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:23h
Ramon Espadaler, Maria Carme Bover i Josep Arimany
Ramon Espadaler, Maria Carme Bover i Josep Arimany | UDC Vic

A manca de pocs dies perquè es tanqui el termini per presentar les candidatures a les eleccions municipals, CiU comença a mostrar les seves cartes a Vic, on tindrà a Anna Erra com a alcaldable. Unió va ratificar els seus noms i les respectives posicions de la llista, en una assemblea que es va celebrar dimecres; Convergència ho farà aquest divendres, en una altra assemblea; i, com a sorpresa d’última hora, la incorporació de Reagrupament a la candidatura.

A Unió, li corresponen els números 2, 7, 10 i 12 de la llista. Tal com es preveia, el número 2 serà per a Josep Arimany, que farà tàndem amb Anna Erra. La resta, els ocuparan, per aquest ordre: Maria Carme Bover, presidenta d’UDC Vic i amb moltes possibilitats d’entrar al consistori; Mireia Barceló, terapeuta i estudiant d’infermeria; i Santi Almató.

Pel que fa a Reagrupament, li corresponen els números 9 i 13 de la candidatura, que els ocuparan Josep Ramon Soldevila, coordinador de Reagrupament Osona; i Eva Solé, membre de la junta comarcal, respectivament. Imma Bellafont, que en principi era la cap de llista, ha descartat finalment concórrer a les eleccions.

Pel que fa a Convergència, oficialment els noms no s’han fet públics però ha transcendit que als primers llocs de la llista hi aniran cares noves, com l’advocada Susagna Roura, el jugador d’hoquei Titi Roca i l’exregidor Àlvar Solà. Amb tot aquest ball d’incorporacions, no queda massa lloc per als regidors actuals, que desapareixeran de la llista o ocuparan posicions endarrerides, a excepció de Toni Serrat.

Les ‘línies vermelles’ d’Espadaler sacsegen CDC Vic

Per altra banda, apuntar que les declaracions del secretari general d'UDC, Ramon Espadaler sobre el full de ruta del seu partit de cara a les eleccions del 27 de setembre, han generat consternació a Convergència de Vic, ja que consideren que podria provocar una fugida de vots sobiranistes. Espadaler va explicar que establirà com a "línies vermelles" no sortir de la Unió Europea, que els catalans votin sobre el seu futur en una consulta acordada amb el govern espanyol i que no es faci una declaració unilateral d'independència.

Anna Erra es va afanyar a fer un tuit on deia que si la majoria de catalans volen avançar cap a la independència compliran aquest mandat democràtic i Rajoy l’haurà d’acceptar.
Arxivat a