Aiguafreda i Balenyà fusionen el futbol base

El nou club, MBP Osona, aposta per un projecte de formació integral

Redacció Osona.com
10 d'abril del 2015
Actualitzat el 13 d'abril a les 7:26h
A partir de la temporada 2015/16, la comarca gaudirà d’un club més de futbol a la seva llista, MBP Osona, segons explica el web Onze metres. Un club que es defineix a ell mateix com la “primera escola MBP [Making Better Players] a nivell nacional” i que sorgeix de la unió del futbol base del Club Atlètic Balenyà i la Unió Esportiva Aiguafreda, juntament amb l’empresa Sport Networking Barcelona (SNB). Un projecte de formació integral, especialització i metodologia 100%, que vol traslladar l’estructura de l’escola al club de futbol, amb diferents “professors” i “assignatures” pels onze equips amb què es posarà en marxa la idea i esdevenir un punt de referència a Osona i rodalies.

Un dels trets diferencials d’MBP Osona serà la seva estructura i organització de treball. En lloc d’assignar un o dos entrenadors per equips que s’encarreguen de la formació i de portar a competir els jugadors, MBP Osona fa una mirada cap a l’escola i ho pren com a punt de partida. Els equips de futbol-7 (àrea de formació) i de futbol-11 (àrea de tecnificació) entrenaran cada un dels tres dies de la setmana un assignatura diferent impartida per un especialista format i preparat per transmetre el coneixement de la millor manera.

Sport Networking Barcelona està dirigida per l'exjugador Albert Rudé, professor de la Universitat de Vic, i assessora professionals d'arreu del món. Entre els seus clients hi ha clubs de lligues punteres com la brasilera, entrenadors com el mexicà Enrique Meza Jr i també jugadors, la pràctica totalitat internacionals des de sub15 a absoluts, entre els quals destaca el madridista Lucas Silva.
 

Llegiu resta del reportatge

Arxivat a