Els Garrins Metàl·lics triomfen a la competició de robòtica més important d'Europa

L’equip de la UVic guanya el premi al disseny industrial de la First Tech Challenge disputada a Holanda

Redacció Osona.com
31 de març del 2015
Actualitzat a les 15:45h

L'equip de Garrins Metàl·lics, a Holanda. Foto: UVic


L'equip de robòtica de la UVic, Garrins Metàl·lics, va merèixer el premi al disseny industrial del robot (PTC Design Award) a la competició First Tech Challenge (FTC) Open Dutch Championship celebrada aquest dissabte, 28 de març, a Eindhoven (Holanda) i considerada la prova de robòtica més important d’Europa. A més, l'equip va quedar primer a la seva divisió (a la fase preliminar) i semifinalista al global de la competició.

Els Garrins Metàl·lics, que competien amb el robot Garrinator III, ja són habituals d'aquesta competició. El primer any que hi participaven van quedar subcampions d'Espanya i campions a la FTC a Grenoble (França), i el segon any van ser campions de la FTC Dutch Open i van arribar a la final mundial celebrada a Saint Louis. Tal i com ja va fer en les altres ocasions, l'equip va poder finançar el viatge, el material del robot i la inscripció a la competició gràcies a l'aportació de diferents empreses.

En aquesta edició de l’Open Dutch Campionship hi van participar 52 equips. A més del Garrins Metàl3lics, hi van haver equips d’Andalusia, Euskadi, Holanda, Regne Unit, Romania, Alemanya, Aràbia Saudita, Itàlia, Montenegro i Rússia.
Arxivat a