L'intens derbi entre el CP Manlleu i el CP Voltregà acaba en taules (4-4)

Les de Sant Hipòlit es mantenen líders, després de remuntar un partit que perdien per 4-0

Redacció Osona.com
30 de març del 2015
Actualitzat a les 18:41h
El partit entre el CP Voltregà i el CP Manlleu va ser vibrant.
El partit entre el CP Voltregà i el CP Manlleu va ser vibrant. | Josep M. Montaner

Derbi en majúscules el que es va viure al pavelló municipal aquest dissabte entre els equips femenins del Club Patí Manlleu i el Club Patí Voltregà, que va acabar amb empat a 4 gols. Enfrontament intens tant a la pista com a la grada, que va vibrar com mai, en un matx en que les de Sant Hipòlit van empatar en l’últim minut, després d’anar perdent per 4-0. Amb aquest resultat, el Voltregà manté el liderat de l’OK Lliga, amb dos punts d’avantatge sobre el Palau de Plegamans i tres sobre el Manlleu.

El partit va començar inesperadament bé pel Manlleu, que va ser millor que el Voltregà i va dominar en intensitat i en encert. El marcador al descans era de 3 a 0, amb dos gols de Nara López i un de Laura Vall.

Al segon temps, el Manlleu va seguir defensant-se bé i fent un partit seriós. De fet, a falta d’11 minuts pel final, Laura Vall va marcar el 4 a 0 que semblava gairebé definitiu. Tanmateix, potser per excés de confiança o per certa fortuna, el Voltregà va aconseguir empatar el matx. Terrida i Lee van marcar dos gols gairebé seguits i, en els últims minuts, Lee va aprofitar dues boles per empatar l’enfrontament.

--------------------
FITXA. OK LLIGA FEMENINA: JORNADA 17

4 CLUB PATÍ MANLLEU: Ester Tossar, Anna Casarramona, Laia Castro, Nara López, Yolanda Font, Laura Barcons, Laura Vall, Gemma Solé, Judit Burgaya, Maria Ballesta.

4 CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Laia Vives, Natasha Lee, Sílvia Jurado, Berta Tarrida, Esther Nadal, Aina Lafon, Cristina Barceló, Anna Romero.

Gols: 1-0 Nara López (4’). 2-0 Nara López (11’). 3-0 Laura Vall (14’). 4-0 Laura Vall (29’). 4-1 Berta Tarrida (29’). 4-2 Natasha Lee (31’). 4-3 Natasha Lee (37’). 4-4 Natasha Lee (39’).