The Santperencs renuncia a la final mundial de robòtica

L’equip de Sant Pere de Torelló opta per desenvolupar el seu projecte, pel qual s’han interessat alguns sectors sanitaris i científics

Redacció Osona.com
30 de març del 2015
Actualitzat a les 11:54h

The Santperencs van guanyar el torneig de robòtica de la UVic-UCC. Foto: Griselda Castells


The Santperencs ha emès un comunicat a través del seu bloc, on explica la seva decisió d'intensificar el treball del seu projecte científic, el Click, renunciant així a la possibilitat d’anar el proper mes d’abril a Saint Louis (Estats Units), on se celebra la final de la First Lego League, considerada la final mundial de robòtica. L’equip de Sant Pere de Torelló va aconseguir la plaça el passat cap de setmana, en el campionat estatal disputat a Canàries (per quart any), on va quedar segon.

El Click és una eina que ajuda els nens amb un tumor al cervell a comunicar-se. L’interès que ha causat en alguns sectors sanitaris i científics el seu projecte ha portat l’equip a escollir entre les dues opcions, que veu que el seu invent podria esdevenir una realitat. The Santperencs creu que si es dediquen a desenvolupar el projecte no tenen temps ni recursos econòmics per desplaçar-se als Estats Units.