L'ANC inicia el compte enrere cap a les eleccions del 27-S

Accions a diversos municipis, com Vic, Folgueroles, Balenyà, Tona o Seva

Redacció Osona.com
28 de març del 2015
Actualitzat el 31 de març a les 9:53h
Una vintena de municipis de la regió 9 de l’ANC, formada per Osona, Ripollès i Lluçanès, han penjat marcadors amb el compte enrere cap al 27 de setembre. Amb aquesta acció es dóna el tret de sortida a la bateria d’actes que l’ANC portarà a terme des d’ara i fins a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Diversos els municipis ja van convocar una concentració aquest divendres, 27 de març, a la tarda, on va llegir un manifest i es va procedir a penjar marcadors en llocs visibles del municipi. És el cas per exemple de Folgueroles, Balenyà, Seva, Calldetenes, Taradell o el Voltreganès. A Roda de Ter, a més del marcador, també es van penjar lones de l’ANC a diversos punts del poble, amb missatges com “Independència o dependència” o “Et mereixes la independència”. A Tona l’acte es farà aquest dissabte a les 10 del matí. També es penjarà un marcador a la plaça Major i es farà la lectura del manifest.

A Vic, divendres es va fer la presentació del llibre “Ambaixador de Catalunya a Alemanya”, de Til Stegmann, autor del llibre i professor de la Universitat Goethe de Frankfurt. La presentació va anar a càrrec de Ricard Torrents, professor i antic rector de la Universitat de Vic. L’acte va tenir lloc a les 7 de la tarda al Temple Romà. Seguidament, també va arrencar la campanya amb la lectura del manifest i la presentació d’un estelada gegant de 60 metres quadrats.

Fins el 27 de setembre, el 27 de cada mes hi haurà accions i mobilitzacions a diversos municipis.