Comèdia negra d'alt voltatge, amb Ramon Madaula i Anna Sahun

El Teatre Cirvianum presenta dissabte “Idiota”, del premiat dramaturg Jordi Casanovas

Redacció Osona.com
26 de març del 2015
Actualitzat a les 8:31h
Ramon Madaula i Anna Sahun, en un moment de l'obra.
Ramon Madaula i Anna Sahun, en un moment de l'obra.

El Teatre Cirvianum de Torelló presenta, aquest dissabte a partir de les 9 del vespre, l’obra de teatre “Idiota”, escrita i dirigida per Jordi Casanovas i interpretada pels populars Ramon Madaula i Anna Sahun. “Idiota” és una comèdia negra, un thriller ple d’enigmes, un joc on el públic haurà de resoldre els obstacles del protagonista des de la butaca.

Amb “Idiota”, estrenada el novembre 2014 a la Sala Muntaner de Barcelona, el premiat dramaturg Jordi Casanovas torna al thriller i a la comèdia negra després d’obres com “Un home amb ulleres de pasta”, "Sopar amb batalla” o les més recents “Una història catalana”, “Pàtria” i “Vilafranca, un dinar de festa major”.

En l’espectacle que es podrà veure dissabte, Madaula i Sahun protagonitzen un joc, divertit i ple de suspens, en el qual l’espectador haurà de resoldre els diferents obstacles que es troba el personatge principal: un home (l’idiota) que es presenta a unes proves psicològiques, molt ben remunerades, per formar part d’un experiment d’una important fundació. El que l’home creu que serà una manera fàcil i senzilla d’aconseguir els diners que necessita per solucionar els seus problemes econòmics es convertirà en una autèntica trampa, tant física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Només concentrant-se serà capaç de sortir-se’n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.

Tal com explica el director i autor de l’obra, “en un moment com el que estem vivint, on la frase més repetida resulta ser ‘cal reinventar-se’, tenia ganes de plantejar-me algunes preguntes sobre la nostra capacitat per mutar, per evolucionar o per pensar. ‘Idiota’ és una comèdia negra, un thriller ple d’enigmes o, com anomenen els anglosaxons, un autèntic ‘mind-bender’. Espero que els espectadors de la funció acabin recargolant tant la seva ment i el seu cervell com els nostres protagonistes. Ens divertirem amb una eina que encara no té límits coneguts”.

En el repartiment, dos noms tan coneguts com Ramon Madaula, amb un llarg bagatge teatral i recordades intervencions televisives (“Estació d’enllaç” o “Ventdelplà”); i Anna Sahun, també amb una dilatada trajectòria als escenaris i amb aparicions a la petita pantalla (“Porca misèria” o “La Riera” interpretant el paper de Lídia Almeda).
 

Més informació i compra d’entrades


Arxivat a