Alerta amb les anàlisis d'aigua a Torelló

Sorea alerta que una empresa està realitzant trucades fraudulentes als veïns

Redacció Osona.com
25 de març del 2015
Actualitzat a les 12:43h
En els últims dies, en alguns domicilis de Torelló s’han rebut trucades d’una empresa demanant de fer una anàlisi de l’aigua i posant en dubte la qualitat de l’aigua de la xarxa. L’empresa Sorea, concessionària del servei de subministrament d’aigua potable al municipi, informa que no té res a veure amb aquesta empresa i certifica que la qualitat de l’aigua compleix tots els requisits per al consum humà. L’empresa ha emès el següent comunicat:

“L’empresa Sorea informa:

•    En cap cas el servei municipal d’aigua de Torelló gestionat per Sorea truca als ciutadans per realitzar analítiques dins de les cases, posant en dubte la potabilitat de l’aigua distribuïda. Qualsevol empresa o particular que faci aquest tipus de trucades en nom de Sorea o del servei municipal d’aigües de Torelló està incorrent en un frau de llei, de caràcter penal.

•    Sorea realitza tota mena de controls analítics per tal de detectar la presència de microorganismes i productes químics indesitjables i per controlar altres característiques de l’aigua subministrada com l’olor, color i sabor. S’analitzen més de 60 paràmetres de tipus microbiològic i físico-químic (pH, conductivitat...). Totes aquestes analítiques es realitzen de manera satisfactòria conforme al RD 140/2003, en el qual queden establerts els paràmetres i criteris de qualitat de l’aigua pel consum humà. L’aigua subministrada a Torelló compleix tots els requisits de qualitat pel consum humà.”

 
Arxivat a