La musa de Leonard Cohen, Perla Batalla, torna a Balenyà

La corista actuarà a l’Ateneu, aquest diumenge

Toni Carrasco
24 de març del 2015
Actualitzat a les 17:23h

Cartell del concert de Perla Batalla.

L'Ateneu dels Hostalets de Balenyà serà l'escenari elegit per la tornada als Hostalets de la corista i cantant de Leonard Cohen, Perla Batalla, en un concert organitzat pel KOK. L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge, 29 de març, a les 7 de la tarda.

El muntatge porta per títol "Cançons de batalla". La musa inspiradora del canadenc Leonard Cohen oferirà un concert d'alt nivell amb la seva veu sensual, de vellut. Interpretarà cançons de grans figures de l'escena americana com Kris Kristofferson, Bob Dylan,  Marianne Faithfull, Patti Smith, Suzanne Vega, Pat MacDonald,  Leonard Cohen, Peter Gabriel o Jackson  Browne, a més d’algunes peces de creació pròpia.

Batalla, cantant californiana d'orígen mexicà, ja va actuar fa uns anys en l'homenatge a Cohen que va tenir lloc al pavelló dels Hostalets sota el títol “Acords amb Cohen” i que va reunir alguns dels millors músics de la banda de Cohen, i on fins i tot va actuar la seva dona i el seu fill, el cantant Adam Cohen. Perla Batalla s'acompanyarà a la guitarra pel músic Camilo Pérez. Bona part dels arranjaments de les cançons del concert han anat a càrrec del traductor al castellà de les cançons de Leonard Cohen, el compositor i poeta Albert Manzano.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a Discos Martulina de Vic, Forn Nou dels Hostalets i al web de Viatges Alemany (15 euros anticipada i 20 a guixeta el mateix dia).
 

Més informació i vídeos de Perla Batalla


 
Arxivat a