Vic començarà a multar l'1 de maig els camions que circulin pel nucli urbà

Aquest dilluns s'ha iniciat la campanya informativa

Redacció Osona.com
21 de març del 2015
Actualitzat el 25 de març a les 8:55h
Vic iniciarà aquest dilluns, 23 de març, la campanya informativa sobre la restricció de vehicles pesats al nucli urbà, aprovada en el ple del mes de desembre. La modificació de l’ordenança afecta els camions de més de 12 tones.

La campanya s’allargarà fins al 30 d’abril. A partir de l’1 de maig s'aplicaran les sancions corresponents als vehicles que no compleixen la normativa.

La senyalització s’ha instal·lat a les entrades del sud de Vic i es destaparan el mateix dilluns. A banda, els agents de la Guàrdia Urbana seran els encarregats de fer difusió de la campanya entre els camioners i els empresaris dels polígons, amb l’objectiu que els conductors utilitzin els recorreguts alternatius.

La nova normativa queda inclosa a l’Ordenança municipal de circulació de vehicles i vianants, concretament a l’Article 2.9, de la següent manera:

“Restarà prohibida la circulació de vehicles pesants en trànsit per l’interior del nucli urbà, inclosos aquells que tinguin per origen i/o destinació els polígons industrials del terme municipal de Vic. Aquests hauran de seguir obligatòriament els itineraris d’entrada i sortida que determini l’autoritat municipal. Tanmateix, es podrà prohibir la circulació d’aquest tipus de vehicles per determinats carrers de la ciutat, encara que sigui amb origen o destinació a la pròpia àrea urbana excepte aquells que s’autoritzin expressament.”

Per a més informació i per demanar autoritzacions, si és necessari, cal contactar a la Guàrdia Urbana ([email protected]) o entrar en aquest enllaç.
 

Díptic informatiu i nou itinerari

 




 
Arxivat a