Sorteig de dues entrades dobles per a la darrera obra de la companyia de Toni Albà, que es podrà veure a Calldetenes

Redacció Osona.com
16 de març del 2015
Actualitzat el 20 de març a les 8:43h

Brots de la companyia Toni Albà. Foto: Companyia Toni Albà


Enric Brots i Dalmau, l’estimat marit, pare i amic, ha mort. L’actor i director de teatre i cinema, el guionista de ràdio i televisió, el coreògraf revolució de la dansa contemporània, l’esportista lluitador, el poeta i escriptor renovador en tots els estils literaris, el pintor, músic i escultor respectat i valorat arreu, ha mort. L’humanista, el creador i l’artista total, que el món ha comparat amb Leonardo da Vinci i Orson Wells, ja no hi és. Quatre professors, amics del difunt, es troben fent de mestres de cerimònia en aquest funeral homenatge.

És l'argument de l'obra "Brots", que es podrà veure l'11 d'abril, a les 21:30 hores, a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Humor absurd i humor negre barrejats per retrobar la sensació del riure prohibit, en la darrera obra de la companyia del popular Toni Albà. A dalt de l'escenari, a més d'Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya.
 
L’Ajuntament de Calldetenes, en col·laboració amb Osona.com, sorteja dues entrades dobles per a l'obra. El sorteig finalitza el dijous 19 de març a les 12 de la nit. El dia següent, es donaran a conèixer els guanyadors a Osona.com.

Per participar en el sorteig és necessari fer-se seguidor dels respectius Facebook de l'Auditori Teatre de Calldetenesi d’Osona.com i omplir el següent formulari: