El CP Manlleu perd davant del Benfica i diu adéu al somni europeu (4-2)

Unes portugueses més efectives superen les manlleuenques i s'enfrontaran demà en la final al Coutras francès

Laura Vall cau davant la portera portuguesa
Laura Vall cau davant la portera portuguesa | J.M. Montaner
Redacció
14 de març del 2015
Actualitzat el 15 de març a les 10:06h

El pavelló de Manlleu ha rebut les jugadors amb un mosaic Foto: J.M. Montaner


El Benfica ha superat per 4 gols a 2 aquest vespre al Manlleu i ha acabat amb les esperances de les osonenques d'optar a guanyar la Copa d'Europa d'hoquei patins femenina. Tot i i que al pavelló no hi cabia ni una agulla, l'efectivitat de les portugueses i la poca concreció de les de Ramon Anglada de cara a porteria han fet que l'equip que s'enfronti al Coutras francès demà al migdia sigui el Benfica.

El segon partit de la semifinal de la Final Four que s'està disputant a Manlleu ha començat malament per a les locals. Quan només es portaven dos minuts el Benfica ha inaugurat el marcador. El Manlleu s'ha refet ràpidament i Yolanda Font ha aconseguit empatar. Amb aquest resultat els equips s'han mostrat més conservadors i quan semblava que s'aniria al descans amb l'empat, la portuguesa Tereso ha fet el 2 a 1.
 

Yolanda Font, celebrant un dels dos gols que ha fet aquest vespre Foto: J.M. Montaner


A la segona meitat, el Manlleu ha sortit una mica més agressiu i el Benfica es defensava amb solvència. La insistència, però, ha provocat que al minut 6 Yolanda Font aconseguís empatar després de caçar una pilota al costat del pal. L'alegria del 2 a 2 ha durat massa poc. Trenta segons després, altra vegada Tereso feia el 3 a 2. 

A partir d'aquí el Manlleu ha volgut fer un pas endavant per intentar empatar però la fèrria defensa del Benfica ha aconseguit neutralitzar les envestides manlleuenques. Quan el Manlleu més a prop tenia l'empat i a 5 minuts pel final, el Benfica ha fet el 4 a 2 i ha sentenciat el partit.
 

Laura Vall cau davant la portera portuguesa Foto: J.M. Montaner

Arxivat a