Anna Erra i Joan Ballana coincideixen en un debat sobre l'Eixample Morató

Canal Taronja reuneix els dos alcaldables de Vic, juntament amb comerciants i veïns, en una tertúlia sobre la polèmica restricció de vehicles al barri

Redacció Osona.com
13 de març del 2015
Actualitzat el 16 de març a les 10:29h
Anna Erra i Joan Ballana
Anna Erra i Joan Ballana


El Canal Taronja va reunir dimarts passat en una tertúlia els candidats a l’alcaldia de Vic dels dos partits que comparteixen actualment equip de govern: per un costat, Anna Erra, alcaldable de CiU, i per l’altra, Joan Ballana, d’ERC. Ho va fer al voltant d’un tema polèmic, en el qual difereixen sensiblement les dues formacions: l’illa de vianants de l’Eixample Morató.

Ballana es va refer en la seva postura, contrària a la restricció de vehicles que s’ha activat i va demanar que es “calendaritzés” una mesura amb el consens de totes les parts implicades. Erra va retreure a Ballana que es desmarqués d’una decisió que havia adoptat l’equip de govern, del qual ell encara forma part, tot just uns mesos abans de les eleccions.

A la tertúlia també hi van participar Pere Trasserra, president de Vic Comerç; Josep Armengol, secretari de l’associació de Veïns Barri Caputxins; i Alfons Panadès, comerciant.