Enxampat mentre robava en una masia de Gurb

El jove va ser retingut pel propietari fins a l’arribada dels Mossos d'Esquadra

Redacció Osona.com
12 de març del 2015
Actualitzat el 16 de març a les 18:24h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de març un home de 22 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer el mateix dia pels volts de les 11 del matí en una masia ubicada a la carretera C-17, al terme municipal de Gurb. El propietari de la casa va sorprendre un jove dins d’una habitació i quan li va demanar explicacions aquest li va fer signes com si patís una minusvalidesa a la parla i l’oïda.

Al comprovar que aquesta persona no era cap treballador de la finca, el propietari ja va sospitar i el va acompanyar a l’exterior, moment en el que va observar que hi havia un vehicle amb persones a l’interior que estava esperant el jove. Seguidament, el propietari va trucar al telèfon d’emergències 112.

Mentre el propietari de la masia retenia el jove fins a l’arribada de la patrulla, el jove li va donar una empenta per tal de fugir, provocant-li lleus contusions. Quan van arribar els mossos van detenir el jove i van comprovar que havia accedit al domicili per una finestra i no se n’havia endut res ja que abans havia estat sorprès.

El jove, amb antecedents policials per fets similars, va passar a disposició el jutjat en funcions de guàrdia de Vic el passat dia 8 de març.