Les millors aplicacions per seguir les vostres sèries preferides

Les eines per estar al dia de nous episodis i dates d'estrenes

Europa Press
09 de març del 2015
Actualitzat a les 16:43h

Foto: Europa Press


La indústria televisiva cada vegada ofereix productes més elaborats. De fet, el moment que estem vivint és el que anomenen l'"època daurada" de les sèries de televisió. Gràcies a diferents aplicacions, els "seriòfils" poden organitzar els seus visionats, puntuar les emissions i llegir les notícies relacionades.

Aquesta és una selecció de les millors aplicacions per seguir les vostres sèries de televisió: 
 
NextEpisode (iOS i Android). Compta amb notificacions, que avisen quan hi ha un episodi nou, una cancel·lació o una estrena, a més de poder configurar un calendari propi. Recomana sèries segons els gustos de l'usuari i també té un apartat de tràilers.

 
TVShow Time (iOS i Android). Té una base de dades amb més de 40.000 sèries amb tots els detalls de l'emissió, temporades, episodis... També té una secció de notícies i una altra on els usuaris poden donar les seves opinions. 

 
TV Series (Android). És una eina fonamental per seguir les sèries al dia. També es pot accedir a una gran quantitat de dades, trobar noves sèries, comentar els capítols i compartir opinions a les xarxes socials. 

 
Traktoid (iOS i Android). Es pot construir un historial amb els visionats, tant de sèries com de pel·lícules. La resta de funcions bàsiques són com les anteriors. 


 
SeriesGuide (Android). Les dates d'emissió dels episodis són de l'estrena al país d'origen de la sèrie, i no personalitza segons el país. Té una versió premium per rebre notificacions. 

 
IMDB (iOS i Android). La base de dades més gran d'Internet en el món del cinema i les sèries. Ideal per trobar fàcilment dades concretes. Disseny modern i còmode. 


 
FilmAffinity (Android). Pàgina referent al món de les votacions de pel·lícules i sèries per la comunitat d'internautes. Es pot accedir a llistes personalitzades, veure votacions i descobrir noves sèries i pel·lícules. Les seves puntuacions són un referent important en la indústria de l'entreteniment.