Zuckerberg, Shakira i Piqué sopen junts en un restaurant de Nandu Jubany

Els detalls d’una trobada discreta entre vells amics

Zuckerberg, a Barcelona
Zuckerberg, a Barcelona | J.M. Gutiérrez
Pere Pratdesaba
05 de març del 2015
Actualitzat el 09 de març a les 11:43h

Mark Zuckerberg, al congrés mundial de telefonia, aquest dilluns. Foto: Jose M. Gutiérrez


El fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, va aprofitar la seva estada a Barcelona, en el Mobile World Congress, per sopar amb la cantant Shakira i el futbolista del Barça Gerard Piqué, aquest dimarts al restaurant Petit Comitè de Barcelona, propietat del cuiner Nandu Jubany. Va ser una trobada entre vells amics, tots tres sols en un reservat, i un àpat discret. Van menjar algunes tapes que van compartir, una pràctica habitual de Shakira i Piqué, clients assidus de l’establiment.

El Petit Comitè es especialista en cuina tradicional, i ofereix un bon assortit de tapes variades, amb propostes com carxofes o calçots a la brasa, llonganissa de Vic o gambetes de la Barceloneta. A la taula dels tres mediàtics comensals segur que no hi va faltar el pernil ibèric (el mateix Zuckerberg va dir ahir en una trobada informal al Liceu que tornava cada any a Barcelona pel pernil).

El sopar va ser molt tranquil, fora dels focus dels mitjans de comunicació. De fet, ni els mateixos cambrers del restaurant ho sabien, només ho coneixia el cuiner. “L’únic que busquen és una cosa que tots tenim i ells no: poder sortir a sopar amb els amics o la família sense que els atabali ningú. Volien discreció, per sentir-se a gust, i penso que els la vam saber donar”, ha explicat Nandu Jubany a Osona.com.

El preu que van pagar de la factura no va ser massa elevat. El que va pujar més va ser el lloguer del reservat, per a una dotzena de persones, que es compta a part. “Són gent molt senzilla. No beuen vins caríssims ni mengen grans plats elaborats. Es cuiden molt”, diu Jubany.