Anglada es presentarà a les eleccions de Vic amb les sigles Plataforma Vigatana

El regidor no adscrit descarta concórrer sota el paraigües de Plataforma Democràtica per Catalunya, que era la segona opció

Pere Pratdesaba
04 de març del 2015
Actualitzat a les 17:09h

Josep Anglada, al ple del passat dilluns. Foto: Adrià Costa

Josep Anglada ha desvetllat finalment amb quines sigles es presentarà a les eleccions municipals de Vic, el proper mes de maig. Ho farà sota el paraigües de Plataforma Vigatana (PLVI), un partit que l’actual regidor no adscrit ja tenia registrat des de fa temps. D’aquesta manera, descarta concórrer amb Plataforma Democràtica per Catalunya, una formació sorgida de l’escissió de PxC, i que era la segona possibilitat. En els propers dies es faran públics els noms que l'acompanyaran a la llista.

En aquestes eleccions, Anglada es vol concentrar a Vic i no treballar per confeccionar llistes en altres poblacions, tal com ha assegurat a Osona.com. En el futur, però, no descarta ampliar territorialment el partit, potser sota unes altres sigles.

 “Em presento en aquestes eleccions amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes del primer cop, l’any 2003. El meu vigatanisme i el meu compromís amb la gent de casa m’han fet prendre aquesta decisió”, ha declarat un Anglada, que està convençut de treure un gran resultat electoral.  

Anglada va tocar sostre en les dues darreres eleccions a Vic, com a líder de PxC, on va obtenir quatre regidors el 2007 i cinc el 2011, sent en les dues ocasions la segona força més votada. Està per veure si ara, Anglada, després de deixar el partit que ell mateix va fundar, és capaç de repetir uns resultats tan extraordinaris.
Arxivat a