Oques Grasses inicia a Roda de Ter una gira internacional

La banda osonenca actuarà a Europa i Amèrica

Oques Grasses, en una imatge promocional
Oques Grasses, en una imatge promocional
Enderrock.cat
04 de març del 2015
Actualitzat a les 8:02h

Més de 160 concerts des del 2013 han portat Oques Grasses a recórrer els Països Catalans del dret i del revés, fins i tot amb alguna escapada cap a Galícia. Ara el grup es disposa a tornar a pujar a l’autobús, amb la gira “Living in the Hol·les”, que els durà una mica més lluny.

D'entrada, el proper divendres, 6 de març (22:00 h), posaran la primera pedra a casa, concretament a Roda de Ter, amb el primer concert de la gira a la Carpa, al costat de l’institut. Les entrades ja es poden comprar a través del web de la banda (anticipades, 7 euros; taquilla, 12 euros). Els osonencs han confirmat actuacions al País Valencià i Catalunya al llarg dels propers mesos, i al març actuaran a les ciutats italianes de Florència, Pàdua i Bolonya. Properament, el grup anunciarà més concerts a Amèrica i altres indrets.

Oques Grasses començarà la gira amb un nou Premi Enderrock sota el braç. A la 17a edició dels Premis, el públic ha escollit el seu "Sexy" com a millor videoclip del 2014, i el 26 de març faran parada a Girona per recollir el guardó. Aquest és el segon premi que rep la banda per part del públic: a l'edició anterior van ser considerats millor grup revelació en la votació popular, el mateix any en què van publicar el segon disc, “Digue-n'hi com vulguis” (Chesapik, 2013).
Arxivat a