Voleu saber com sona el nou disc d'Els Catarres?

El grup avança en un vídeo els fragments d'algunes cançoncs del seu nou treball, que sortirà l'11 de març

Redacció Osona.com
01 de març del 2015
Actualitzat a les 10:33h
990_1425034102catarres
990_1425034102catarres


El nou disc d'Els Catarres es dirà "Big Bang" i sortirà l'11 de març. El nou treball del grup d'Aiguafreda i Centelles, editat amb el segell Música Global, es podrà descarregar gratuïtament o comprar físicament. El grup presentarà el nou disc en un concert a Barcelona, el 23 d'abril, diada de Sant Jordi. La banda ha publicat un petit avançament, amb alguns fragments de cançons, per anar fent boca.

Amb només dos discos i un EP al mercat, Els Catarres s’han convertit en un dels grups més importants i seguits de Catalunya, amb 90.000 fans al Facebook, més d’un quart de milió de descàrregues i 30.000 discos venuts. La seva marca personal és prou coneguda, sonoritat acústica, a mig camí del folk i el pop, combinada amb ritmes ballables i desplegada a l'escenari amb una energia i alegria que els fa únics. Un segell i una entrega que els ha convertit en una aposta de qualitat i cap de cartell a festes majors, festivals arreu dels Països Catalans i una assegurança per sales i teatres.

Amb el seu anterior treball, "Postals" (Música Global 2013), van obtenir els guardons més prestigiosos de la música nacional: Premi al Disc Català de Ràdio 4, cinc Premis Enderrock (millor artista, disc, cançó, lletra i portada) i el Premi ARC de la indústria del directe a la millor gira. Els Catarres van realitzar més de 120 concerts en poc més d’un any, amb presentacions a Madrid, Euskadi, Galícia, Aragó i Castella.
Arxivat a