Fuentes confirma que serà el cap de llista de PxC a Vic

L’actual portaveu de la formació té el gran repte de substituir Josep Anglada

Fuentes, en un ple de Vic
Fuentes, en un ple de Vic | A. Costa
Pere Pratdesaba
28 de febrer del 2015
Actualitzat el 02 de març a la 13:48h

Joan Carles Fuentes, en un ple municipal. Foto: Adrià Costa


No ha estat cap sorpresa, però encara no s’havia confirmat. Joan Carles Fuentes, actual portaveu de PxC a l’Ajuntament de Vic, serà el cap de llista de la formació a les eleccions municipals de maig, tal com ha explicat ell mateix a Osona.com.

Fuentes tindrà el repte d’adreçar un partit que ha tingut molts problemes en el darrer tram de la legislatura. No ho tindrà fàcil. Amb la marxa del líder i fundador del partit, Josep Anglada, PxC ha perdut moltes pistonades a la ciutat, i Anglada ja ha anunciat que concorrerà als comicis locals amb un nou partit, la qual cosa li podria restar molts vots. A més, tampoc l'ajudarà massa la picabaralla entre els dos dirigents, que s’ha visualitzat als jutjats, on Fuentes està imputat per dues causes: tinença d’armes i intent d’homicidi contra el mateix Anglada.

PxC va tocar sostre en les dues darreres eleccions a Vic, amb quatre regidors el 2007 i cinc el 2011, sent en les dues ocasions la segona força més votada. Està per veure si ara, amb la marxa d’Anglada, el partit és capaç de repetir uns resultats tan extraordinaris.
Arxivat a