Dues dones detingudes pel robatori a un domicili de Vic

Els agents van recuperar les joies, telèfons mòbils i diners

Redacció Osona.com
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:51h
Material comissat pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.
Material comissat pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana. | Mossos d'Esquadra

La Guàrdia Urbana de Vic, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic, van detenir el 24 de febrer dues dones de 39 i 36 anys, veïnes de Badia del Vallès i Terrassa, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un habitatge de la localitat.

Els fets es remunten al mateix dia 24, pels volts de les 11:45 hores, quan un agent de la Guàrdia Urbana, que es trobava fent servei de paisà, va detectar dues dones pel centre de Vic que estacionaven el seu vehicle, deixaven les claus amagades a sobre d’una de les rodes i es dirigien cap a un bloc de pisos amb una actitud de vigilant.

Quan les dones van tornar cap al cotxe, l’agent, juntament amb dos mossos de Vic, van apropar-s’hi per tal de comprovar que no estiguessin involucrades en cap robatori en algun domicili, ja que l’actitud que mostraven era sospitosa. En el moment d’acostar-se, una de les dones va llençar una bosseta al terra la qual contenia tres rossinyols, estris que habitualment s’utilitzen per obrir portes alienes de les que no es disposa clau.

Durant l’escorcoll de les autores i el vehicle, els agents van localitzar targetes de plàstic dur de diferents mides, palanques metàl·liques petites, faixes lumbars per amagar el material sostret i guants de llana per no deixar empremtes. A més, també se’ls van intervenir dos telèfons mòbils, joies, unes ulleres i 525 euros, que acabaven de robar de l’interior d’un pis de la zona.

Per aquest motiu, els agents van detenir les dues dones com a presumptes autores del robatori. Les detingudes, amb antecedents per fets similars, van passar el dia 26 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a