Persecució policial de pel·lícula pels carrers de Manlleu

Un conductor sense permís, amb antecedents i begut fuig a tota velocitat mentre envesteix dos vehicles de la Policia Local

Redacció Osona.com
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 11:49h
La Policia Local de Manlleu va detenir aquest dijous, 26 de febrer, un veí de la localitat per conducció temerària, originar un greu risc per a la circulació, causar danys a dos vehicles oficials, conduir sota els efectes de l’alcohol i amb el permís suspès.

Els fets es van iniciar a dos quarts de 2 del migdia, a la cruïlla dels carrers Eduard Rifà i Francesc Puget. Un vehicle no va respectar el cediu el pas fent frenar bruscament un cotxe de la Policia Local. La patrulla va intentar aturar el cotxe però el conductor va fer cas omís de les senyals lluminoses i acústiques. Finalment, se’l va aturar al carrer Àngel Guimerà on va accelerar bruscament, gairebé tirant a terra un dels agents (l’altre es va haver d’apartar per evitar ser atropellat).

Tot seguit, es va iniciar una persecució per diferents carrers de la població. Després, al carrer Osona, el conductor es va aturar i la Policia Local es va situar al costat, moment en què el detingut va envestir diverses vegades el vehicle policial. El fugitiu va marxar a tota velocitat, per la carretera d’Olot direcció Sant Martí, fent aturar o apartar els altres vehicles que circulaven per la via, i els vianants que anaven per la vorera. El conductor va continuar la marxa direcció Roda de Ter.

La Policia Local va demanar suport als Mossos que van informar que el propietari del vehicle era J.F.P., de 57 anys, veí de Manlleu, amb antecedents i sense permís de conduir en vigor per retirada judicial.

Finalment, es va poder detenir el conductor a l’entrada de Roda de Ter, després de col·lidir de nou contra un altre vehicle policial. El detingut va ser traslladat a prefectura, on se li fa va fer la prova d’alcoholèmia amb un resultat positiu penal d’1,12mg/l.
Arxivat a