El nucli de Tavèrnoles substitueix la xarxa de distribució d'aigua

Les obres tenen un pressupost de 83.000 euros

Redacció Osona.com
25 de febrer del 2015
Actualitzat a la 13:37h
Les obres de substitució de la xarxa de distribució d'aigua al nucli de Tavèrnoles han començat aquest dimecres, 25 de febrer. Aquesta zona és la que presenta un rendiment més baix (de gairebé el 70%), en part degut a l'antiguitat de la canonada existent.

Els treballs preveuen la substitució de la canonada als següent carrers (en vermell, al plànol de sota): de l'Església, del Mig, de Baix , del Pla de les Ballades i de Savassona, així com les escomeses fins als comptadors de les cases. També s'hi instal·laran quatre hidrants d'incendis per als bombers i una preinstal·lació de tubs per allotjar fibra òptica.

L'obra va estar adjudicada a l'empresa Cassa per un import total de 88.027 euros i compta amb el finançament íntegre de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona. El termini d’execució dels treballs és d’un mes i mig.

Aprofitant l'actuació també se substituirà part de l'antiga canonada de l'antic pou municipal fins al dipòsit i s'habilitaran tres boques de reg al llarg del seu recorregut.

“Des de l'Ajuntament de Tavèrnoles s'ha apostat durant tota la legislatura d'invertir en la millora de la instal·lació d'un servei bàsic com és la distribució d'aigua potable per reduir les pèrdues existents i millorar-ne el servei”, expliquen fonts municipals.
 

Mapa de les obres: Ajuntament de Tavèrnoles