Joan Carles Fuentes, imputat per tinença i tràfic d'armes

Nou capítol de la batalla judicial entre el regidor de PxC i Josep Anglada

Redacció Osona.com
25 de febrer del 2015
Actualitzat el 28 de febrer a les 8:27h

Josep Anglada i Joan Carles Fuentes, moments abans de començar un judici. Foto: Adrià Costa


El regidor i portaveu de PxC a l’Ajuntament de Vic, Joan Carles Fuentes, haurà de declarar als jutjats de Vic com imputat el proper 21 d’abril, a les 12 del migdia, per un presumpte delicte de tinença, tràfic i dipòsit d'armes. El procés judicial és conseqüència de la denúncia que va presentar el passat 24 de novembre el fundador del partit i actual regidor no adscrit al consistori vigatà, Josep Anglada.

En la denúncia, segons Anglada, s’aporta la gravació on Fuentes manifesta “haver disparat contra persones quan feia el servei militar l'any 1984 ”, tot afegint que “no descarto apuntar amb una arma al senyor Anglada si és necessari”. També assegura que l’acusat va intentar vendre “una pistola il·legal”.

Fuentes, en declaracions a Osona.com, ha dit que les acusacions són “absurdes” i “falses”, i que no tenen cap credibilitat.

La imputació és un capítol més de la picabaralla judicial que mantenen en diversos fronts els dos dirigents municipals, des que Anglada va ser expulsat del partit que ell mateix va fundar. Fa uns dies, un jutge va dictar una ordre d'allunyament que afectava Joan Carles Fuentes, el regidor de PxC a Olot Ignasi Mulleras, i el màxim dirigent del partit, Robert Hernando, que no poden apropar-se a menys de 200 metres de distància de Anglada. Els tres afectats estan imputats per l’intent d’homicidi del mateix Anglada.
Arxivat a