Un bisbe visita el bar de «Solisombra»

Cinquè capítol de la websèrie, amb Edu Gibert com a actor convidat

Redacció Osona.com
24 de febrer del 2015
Actualitzat el 25 de febrer a les 16:10h
Edu Gibert és l'actor convidat.
Edu Gibert és l'actor convidat.

Tot un senyor bisbe entra al bar de “Solisombra”. En Hansi, que ja fa una sèrie d'anys que la té botada amb l'Església, aprofita per retreure-li temes d'actualitat, com la dubtosa abstinència d'alguns clergues. Amb una argumentació una mica tosca també li retreu l'evangelització d'Amèrica, la inquisició i... les croades?

És el fil conductor del cinquè capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Quedeu amb Déu", l'actor convidat és Edu Gibert.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Mònica Corral, Maria Molins, Jaume Casals i Santi Ricard, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie