El tràgic rescat de les Llosses arriba al Parlament

El conseller Ramon Espadaler compareixerà aquest dijous per donar explicacions | Amics i familiars convoquen concentracions a l'exterior de la cambra catalana però també a Campdevànol i Manlleu

Redacció Osona.com
23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:19h

Els bombers van evacuar els cossos amb helicòpter. Foto: Adrià Costa


Lamort de dos joves a Llentes, al terme municipal de les Llosses, arribarà aquest dijous al Parlament de Catalunya. El conseller Ramon Espadaler compareixerà a la comissió d'Interior per tal de donar explicacions sobre un rescat que va generar força incògnites i crítiques per part de l'Ajuntament de Campdevànol, el sindicat UGT així com ICV.

L'entorn familiar i els amics de les dues víctimes –un veí de Campdevànol de 28 anys i una veïna de Manlleu de 25- han convocat concentracions per tal de protestar sobre la gestió del cas. La principal serà a l'exterior del Parlament, a partir de les 9:45 h, però també a les dues poblacions dels joves, a partir de les sis de la tarda.

El conseller d'Interior tant en mitjans de comunicació com en una reunió amb els alcaldes de Campdevànol i Manlleu sempre ha manifestat que els protocols es van aplicar correctament.
 

Totes les notícies del rescat de Llentes

Arxivat a