L'històric sindicalista Miquel Sànchez serà el cap de llista d'ICV a Manlleu

Els ecosocialistes, amb un regidor, han format part de l’equip de govern en aquesta legislatura

Redacció Osona.com
19 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:13h
Miquel Sànchez, amb el megàfon, en una protesta
Miquel Sànchez, amb el megàfon, en una protesta | Adrià Costa

Miquel Sànchez, amb el megàfon, en una protesta a la Clínica de Vic. Foto: Adrià Costa


ICV ha confirmat Miquel Sànchez com a candidat a l'alcaldia de Manlleu. El grup també ha consensuat els primers llocs de la llista de candidats que acompanyaran Sànchez a les eleccions del mes de maig. La candidatura es donarà a conèixer públicament en el transcurs d'una roda de premsa el proper dia 25 de febrer. El candidat ha estat el secretari general de CCOO Osona, des de l’any 2008 i fins fa uns mesos, i un destacat líder veïnal de Manlleu.

L'elecció de Miquel Sánchez, que substitueix a Josep M. Anglada al capdavant de la formació ecosocilista, s'ha confirmat en el moment en que el conjunt de la militància ha completat el procés d'elaboració de les propostes programàtiques que la coalició d'esquerres proposarà als manlleuencs.

 

Miquel Sánchez. Foto: Adrià Costa

En les passades eleccions municipals de 2011, ICV va ser la cinquena força a Manlleu, amb 475 vots i un regidor, Josep M. Anglada. L’aritmètica electoral va permetre que els ecosocialistes entressin a l’equip de govern, amb els nou regidors d’ERC, en un consistori amb 21 edils. Tot i la diferència en el nombre de regidors, ICV ha tingut un gran protagonisme en la legislatura: Anglada ha estat un dels homes de confiança de l’alcalde Pere Prat i ha assumit la cartera de Promoció Econòmica, de la Ciutat, Concertació Social i Empresa, a més de ser segon tinent d'alcalde.

En el proper mandat, i sense deixar de banda les polítiques dutes a terme fins ara, “els regidors d'Iniciativa treballarem per la recuperació dels drets socials perduts amb l'excusa de la crisi i en la lluita contra les desigualtats socials des de l'Ajuntament”, ha manifestat Miquel Sànchez.
Arxivat a