Enric Vilaregut renuncia al càrrec de regidor de Manlleu

El seu substitut al grup municipal de CiU serà Ferran Crespo

Redacció Osona.com
19 de febrer del 2015
Actualitzat el 21 de febrer a les 19:55h
Enric Vilaregut, entrant al ple municipal
Enric Vilaregut, entrant al ple municipal | Adrià Costa

Enric Vilaregut, moments abans de començar el ple. Foto: Adrià Costa


Enric Vilaregut (CiU) va presentar dimarts, en el ple municipal, la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Manlleu. El seu substitut al grup municipal serà Ferran Crespo, que assumirà el càrrec en el proper ple del mes de març.

 

Ferran Crespo. Foto: Adrià Costa

La renúncia de Vilaregut es produeix uns dies després que es fes pública la seva incorporació a la candidatura d’ERC Manlleu per a les eleccions municipals de maig, la qual cosa va irritar la direcció local i comarcal del partit. De fet, la tibantor entre el grup municipal i la secció local de CiU ha estat la tònica de tota la legislatura. Així, tot i estar a l'oposició, tres dels cinc regidors del grup municipal de CiU -Enric Vilaregut, Marta Alsina i Josep Suriñach, cap de llista a les passades eleccions- han donat suport a l'equip de govern de Pere Prat en la darrera part del mandat.

Vilaregut, en el seu discurs de comiat, va defensar la seva tasca a l’oposició i la va qualificar com a “constructiva”. El regidor va assegurar que mai havia buscat dividir, “sinó unir”. L’alcalde Pere Prat (ERC) i Josep Suriñach (CiU) li van agrair el seu treball a l’Ajuntament.

En el ple municipal es van aprovar per unanimitat dues mocions: una de suport a la ILP de mesures urgents per fer front a l'emergència habitacional i a la pobresa energètica i una altra per a la protecció social dels malalts de fibromialgia i síndrome de fatiga crònica. Finalment, es va llegir el manifest del Dia de la Dona.
 

Més informació del ple municipal


 

Ple de l'Ajuntament de Manlleu. Foto: Adrià Costa
 

Enric Vilaregut i Josep Suriñach. Foto: Adrià Costa

Arxivat a