Lluís Bové vol «superar l'immobilisme» de l'Ajuntament de Folgueroles

Presentació de l’alcaldable d’ERC, amb la presència de Marta Rovira

Redacció Osona.com
16 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:06h

Lluís Bové, amb Marta Rovira i la resta d'integrants de la seva llista. Foto: ERC Osona


ERC Folgueroles va presentar divendres, 13 de febrer, Lluís Bové com a candidat a les eleccions municipals en aquesta població. L’acte va omplir el centre cultural. Hi va assistir la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

El lema de la campanya d’ERC és “Suma’t al canvi”. Així ho va defensar Bove: "Hem de superar l'immobilisme, fer de l'Ajuntament una urna de vidre, on tot sigui transparent i pròxim a la ciutadania, una població més sostenible. I amb la defensa de la llibertat per Catalunya, sense pors".

Per la seva banda, Marta Rovira va argumentar que el 24 de maig és la primera volta per apuntalar des dels municipis el 27-S, unes eleccions que han d'esdevenir “les de la llibertat per Catalunya”. I va defensar: "La gent d'ERC estem contents en política municipal, entregant-nos als nostres pobles per millorar-los. Als nostres pobles hem de ser agosarats i atrevits, hem de generar oportunitats i anar més enllà de les estrictes competències". I va concloure: "Ara més que mai hem d'ajudar sense descans a les persones que mes ho necessiten".

Lluís Bové és un dels dirigents històrics d’ERC a Folgueroles, on ja havia estat regidor. A la legislatura 1999-2003 va formar part de l’equip de govern, amb coalició amb el PSC-PM, i a la de 2003-2007 va restar a l’oposició. Llavors va deixar l’Ajuntament.

En les dues darreres legislatures, ERC només ha obtingut dos i un regidor respectivament, la qual cosa l’ha relegat a l’oposició. En aquests dos mandats, l’alcalde ha estat l’independent Carles Baronet.