La CUP renuncia a presentar-se a les municipals de Seva

La formació ha estat a l’equip de govern durant aquesta legislatura

Redacció Osona.com
11 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:29h
La CUP no es presentarà a les properes eleccions municipals a Seva, segons ha confirmat a Osona.com Betty Costa, regidora de Benestar Social, Cultura, Esports i Sanitat. El partit es va presentar per primera vegada al comicis locals en aquesta població el 2011 i va obtenir 144 vots i un regidor, que va assumir la cap de llista, Betty Costa. La formació va arribar a un acord amb PM-IS i la UM i va accedir a l’equip de govern.

La decisió ha causat sorpresa, i més després d’una legislatura en la qual la seva visibilitat a l’equip de govern ha estat notable. La raó principal de la renúncia passa pel cap de llista: Costa, per motius professionals, ha declinat repetir, i no hi ha ningú de la secció local disposat a encapçalar lla llista, per raons diverses.

“Ja hem fet el que havíem de fer, hem fet poble”, explica Costa, que també aclareix que la decisió no significa que renunciïn a seguir fent política i a presentar-se en properes eleccions. “Continuarem seguint els plens i intentarem fer créixer l’assemblea local”, argumenta.