Imma Bellafont es despenja de la llista de López i Farrés

Les converses per confeccionar la candidatura a Vic continuen i es podrien resoldre el cap de setmana

Pere Pratdesaba
06 de febrer del 2015
Actualitzat a les 14:21h

Imma Bellafont. Foto: Josep Maria Montaner.


Imma Bellafont, candidata de Reagrupament a les eleccions municipals de Vic, s’ha despenjat de la candidatura que promouen els regidors de l’Ajuntament de Vic Xavier Farrés (independent, ex-UDC) i Joan López (ERC). Bellafont, que ha assistit a tres trobades, considera que “no s’estan fent bé les coses”, amb “reunions paral·leles i manipulacions”.

En tot cas, les negociacions per a la confecció de la llista continuen el seu curs i tot apunta que es resoldran al llarg del cap de setmana. El programa ja està perfilat, i ara només queda decidir qui serà als primers llocs de la llista.

En les converses, a més de López i Farrés, hi ha representades diverses opcions polítiques, com Mari Moyano, actual regidora del PSC a l’Ajuntament de Vic; l’exregidor d’ERC Lluís Casellas; i Eva Solé i Josep Ramon Soldevila, de Reagrupament, que, a diferència de Bellafont han optat per continuar a la possible candidatura. De moment, les posicions més probables són: López de número 1, Farrés de 2 i Moyano de 3.

El nom amb el qual es batejarà la candidatura encara no està decidit, però s’està buscant una proposta que “aglutini les diverses sensibilitats”, segons Farrés. S'ha descartat presentar-se sota les sigles del Moviment Demòcrata Català (MDC), una plataforma transversal que va impulsar l'actual alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal.
Arxivat a