L'Escuderia Osona tanca una temporada brillant

Els pilots de l’entitat, que han estat distingits al sopar anual, han aconseguit 10 títols catalans i un d’estatal

Marc Batlle i Josep Salom, dissabte a Gurb
Marc Batlle i Josep Salom, dissabte a Gurb | Escuderia Osona
Redacció Osona.com
01 de febrer del 2015
Actualitzat el 03 de febrer a les 10:10h

Xavier Pons, Arnau Pons, i Àlex Millan, campions catalans de motociclisme, amb Joan Panadés i Ramon Varela, president i vicepresident de l'Escuderia Osona. Foto: Escuderia Osona


L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 31 de gener, el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi han assistit 114 persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes, entre els quals Josep Salom, diputat de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona i alcalde de l’Ajuntament de Tona.

A la vetllada, l’Escuderia Osona ha distingit els pilots que han assolit un campionat durant el 2014, que han estat els següents: Gil Vila, campió de Catalunya de trial; Arnau Pons, campió de Catalunya de Supermotard categoria SM Road; Xavier Pons, campió del Trofeu Català de Minivelocitat categoria Minimotard Sèries; Eduard Melgar, campió de la Copa Catalana de Promovelocitat RACC1, de la Copa Rieju en el Campionat de Catalunya i de la Copa Rieju en el Campionat del Mediterrani; Àlex Millan, campió de la Copa Catalana de Promovelocitat categoria RACC2; Ramon Cornet, guanyador de la classe 3 de turismes del Campionat de Catalunya d’Eslàlom; Carles Llinàs, campió de la Copa Catalunya de Ral·lis de Terra; Albert Orriols, campió de la Copa Catalunya de Ral·lis d’asfalt; Dani Balasch, campió de Catalunya d’Eslàlom de turismes; Marc Batlle, campió de Catalunya i d’Espanya d’Autocross. En total, l’Escuderia Osona ha assolit 10 campionats catalans i un d’estatal, la qual cosa situa aquesta temporada com una de les més exitoses dels darrers anys. A més, Àlex Millan, Xavier Pons, Eduard Melgar i Marc Batlle han rebut la insígnia de plata de l’entitat.

 

Bernat Armengol, oficial de l'any, amb el cap d'oficials de l'Escuderia Osona, Xavier Serra. Foto: Escuderia Osona

Com cada any, els presents al sopar han escollit l’oficial de l’any. Enguany, ha estat elegit Bernat Armengol, de 55 anys i veí de Borgonyà. Armengol, que fa uns cincs anys que col·labora amb l’Escuderia Osona, viu “amb passió” el món del motor i “mai s’ha negat a ajudar quan se li ha demanat”, apunta Xavier Serra, cap dels oficials de l’entitat.

El sopar s’ha celebrat al restaurant Vila dels Masramon, a Gurb. Durant l’acte, s’ha fet un resum de les competicions i les activitats de la temporada 2014, s’ha projectat un vídeo de Joi Colomer i s’han lliurat els premis de l’Open 4 Estacions, que s’ha disputat al Circuit d’Osona al llarg de l’any i que han guanyat Xavier Puigdelliura, Enric Molina i Marc Güell, en les categories sènior, júnior i minijúnior respectivament.

Un circuit amb ‘valor afegit’

En els parlaments, Salom ha explicat que des de la Diputació estan treballant perquè la construcció del nou Circuit d’Osona sigui una realitat el més aviat possible. El diputat d’Esports s’ha compromès a donar-hi suport perquè el projecte “té un valor afegit i va més enllà de l’àmbit esportiu”, ja que genera “un impacte econòmic important al territori”.

Ja com a alcalde de Tona, Salom ha agraït que el Ral·li Osona 2014 ubiqués el parc d’assistència al seu municipi, i s’ha ofert per acollir-lo de nou en la propera edició. Per la seva part, Joan Panadès, president de l’Escuderia Osona, ha donat les gràcies a l’Ajuntament de Tona pel tracte rebut durant el ral·li. Des de l’entitat, gairebé es dóna per fet que enguany la prova tornarà a instal·lar-se en aquesta població.
 

Josep Salom, amb Marc Batlle, aquest dissabte a Gurb. Foto: Escuderia Osona