Pep Plaza, pregoner del Carnaval de Taradell

L’humorista donarà el tret de sortida de la rua, el 21 de febrer

Redacció Osona.com
18 de febrer del 2015
Actualitzat a les 19:54h
Pep Plaza
Pep Plaza
L'actor, humorista i imitador de personatges Pep Plaza serà el pregoner del Carnaval de Taradell, que es farà el dissabte 21 de febrer. Plaza agafarà el relleu del presentador i director del programa de RAC 1 “La segona Hora”, Quim Morales, l'actriu Marina Comas, el popular Richard i la periodista de TV3 Raquel Mateos, pregoners dels últims anys.

Plaza donarà el tret de sortida a la rua de la disbauxa amb el pregó que farà a partir de les 7 de la tarda. Un pregó on no hi faltaran les sorpreses i que servirà per commemorar el cinquè aniversari del Carnaval des que Ràdio Taradell n'és l'entitat organitzadora. Plaza també formarà part del jurat que s'ubicarà en un punt de recorregut per valorar les tres millors carrosses i la millor comparsa.

La rua de Carnaval començarà just després del pregó de Pep Plaza. La primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes, que estarà acompanyat per Reietó o Reietona, una iniciativa que es va engegar des de l'edició passada.

El recorregut

Enguany i a causa de les obres a l'Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer, la concentració es farà a la Ronda dels Vilademany i, en conseqüència, es canviarà l'inici del recorregut. Des de la Ronda dels Vilademany s'anirà cap al carrer de la Font del Xumet i baixarà pel carrer Catalunya on s'enllaçarà amb la carretera de Balenyà. A continuació es passarà pel passeig de Sant Genís, la carretera de Mont-rodon, el passeig Domènec Sert, la carretera de Balenyà, el carrer de la Vila, el carrer Catalunya, l'avinguda Montseny, el carrer Sant Sebastià, la plaça de les Eres i la carretera de Balenyà. La rua acabarà, altre cop, al monument de l'Atlàntida. Això sí, les carrosses i comparses que vulguin sortir abans de la rua ho podran fer després de passar pel carrer de la Vila. Podran seguir pel carrer Batllia.

Un cop acabi l'exhibició de carrosses, el Carnaval continuarà a Can Costa. Primer, a la sala gran, on es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, i es lliuraran els premis. I, a partir de les 10 de la nit, la festa acabarà a la Carpa de Can Costa.

Sota l'organització de Ràdio Taradell, el Carnaval té la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell, Protecció Civil-Voluntaris de Taradell i l'Agrupació de Botiguers de Taradell.

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Taradell

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona  


Carnaval de Taradell, l'any passat / Joan Parera
Arxivat a