David Garcia-Gassull, nou president de la IPG Llonganissa de Vic

El propietari de Can Duran i Casa Sendra substitueix Urbici Escudé

D. Garcia-Gassull
D. Garcia-Gassull | IGP Llonganissa de Vic
Redacció Osona.com
29 de gener del 2015
Actualitzat a la 13:49h

David Garcia-Gassull. Foto: IGP Llonganissa de Vic

El Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha decidit per unanimitat que David Garcia-Gassull presideixi la IGP, en substitució de l’anterior president, Urbici Escudé, que deixa el càrrec després de quatre anys. Amb la nova presidència s’inicia un canvi en el model de gestió i representativitat, havent reforçat la figura del secretari general amb responsabilitats més executives, i deixant, per altra banda, el càrrec de presidència com a figura més institucional i de representació del Consell Regulador. Alhora, ha quedat establert un nou sistema de rotació anual del càrrec de president, que pretén un reconeixement de totes i cadascuna de les empreses de la IGP.

El nou president és el propietari de l’empresa Embotits Artesans Can Duran, membre de la IGP, i de Casa Sendra. És llicenciat en Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Finances per l’Institut d’Estudis Financers (IEF), Analista Financer per l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, Certified European Financial Analyst (CEFA) per la Federació Europea d’Analistes Financers i PADE per l’IESE de Barcelona. És també patró d’honor de la Fundació Projecte Aura, que té com a objectiu la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

“El seu nomenament suposa un canvi d’orientació en la IGP, amb una aposta per la professionalització de la gestió i per l’èmfasi en totes aquelles mesures destinades a millorar la percepció de qualitat dels productes sota l’empara de la IGP Llonganissa de Vic, que permetin una millor promoció i internacionalització”, expliquen des de la IGP.

Despres del seu nomenament, Garcia-Gassull ha comentat que “només amb un ferm compromís per la llonganissa de Vic com a producte representatiu de la nostra terra i de la qualitat que l’avala podrem fer front als nous escenaris que ens exigirà el mercat en el futur més immediat”.
Arxivat a