29
de gener
del
2015
Actualitzat
a la
13:49h
David Garcia-Gassull. Foto: IGP Llonganissa de Vic
El nou president és el propietari de l’empresa Embotits Artesans Can Duran, membre de la IGP, i de Casa Sendra. És llicenciat en Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Finances per l’Institut d’Estudis Financers (IEF), Analista Financer per l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, Certified European Financial Analyst (CEFA) per la Federació Europea d’Analistes Financers i PADE per l’IESE de Barcelona. És també patró d’honor de la Fundació Projecte Aura, que té com a objectiu la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
“El seu nomenament suposa un canvi d’orientació en la IGP, amb una aposta per la professionalització de la gestió i per l’èmfasi en totes aquelles mesures destinades a millorar la percepció de qualitat dels productes sota l’empara de la IGP Llonganissa de Vic, que permetin una millor promoció i internacionalització”, expliquen des de la IGP.
Despres del seu nomenament, Garcia-Gassull ha comentat que “només amb un ferm compromís per la llonganissa de Vic com a producte representatiu de la nostra terra i de la qualitat que l’avala podrem fer front als nous escenaris que ens exigirà el mercat en el futur més immediat”.