El Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona inicia la construcció del nou edifici

La posada de la primera pedra anirà a càrrec del conseller de Salut, Boi Ruiz

Redacció Osona.com
29 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:49h
Projecte virtual del nou edifici
Projecte virtual del nou edifici
Projecte virtual del nou edifici Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO) col·locarà, aquest divendres, 30 de gener, la primera pedra del nou edifici que aplegarà la majoria de recursos de l’entitat i que se situarà en els terrenys cedits per l’Ajuntament d’aquesta població entre els carrers Sant Miquel Xic, Julià Fàbregas i Josep Maria Selva. L’acte es farà a les 11 del matí i estarà presidit per Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat. També comptarà amb els parlaments de Josep Maria Vila d’Abadal, alcalde de Vic; i Joan Roca, president de la FCMPPO i del Consell Comarcal d’Osona, entre d’altres autoritats.

Aquest equipament, tal com ja va avançar aquest diari, neix de la necessitat d’agrupar en un sol espai els serveis que l’entitat presta actualment en diferents punts de la ciutat, amb l’objectiu d’optimitzar recursos, consolidar el model integral de salut mental i addiccions i prestar una millor atenció a les persones usuàries. El nou edifici integrarà els serveis comunitaris de salut mental i addiccions de l’entitat: servei de rehabilitació comunitària, club social El Pedrís, centre de dia CADO, servei d'atenció a la llar, servei prelaboral, servei d'inserció laboral, oficina tècnica laboral, centre especial de treball Areté (excepte l’àrea de fusteria) i l’àrea de logopèdia.

El centre, que se situa en una parcel·la de 2.239,7 m2, s’ha dissenyat perquè sigui una construcció eficient i el màxim de sostenible amb el medi ambient. Les obres van començar la segona setmana de gener i es preveu que l’equipament pugui entrar en funcionament a finals del 2015.
Arxivat a