Jofre Martell recull «les putes receptes de la iaia»

El llibre, adreçat a joves que es volen independitzar, es presenta dissabte a Manlleu

Redacció Osona.com
29 de gener del 2015
Actualitzat a les 8:26h


“Les putes receptes de la iaia” és un dels grans fenòmens dels darrers mesos. Va néixer com un blog de receptes de cuina escrit per una iaia irreverent i amb un sentit de l'humor molt peculiar que de seguida va comptar amb un gran nombre de seguidors. Es tracta d'un espai d'humor estripat amb els fogons com a ingredient principal.

Després d'haver aconseguit més de 2 milions de visites en sis mesos al blog i 30.000 fans al Facebook, fa uns mesos es va convertir en el llibre “Les putes receptes de la iaia” (La Galera, 2014) del que ja s'han venut més de 15.000 exemplars i ha estat diverses setmanes als primers llocs de les llistes d'èxits. El llibre està adreçat sobretot a joves que s'acaben d'independitzar i no saben ni on para la cuina de casa seva.
 
Darrere d'aquest original projecte hi ha l'osonenc Jofre Martell (Vic, 1986), conegut popularment al blog com El Puto Nét, i també locutor i PD de Flaix FM. Aquest dissabte, 31 de gener, presentarà el llibre en un acte de l'Ateneu de Manlleu que es farà a la sala d'exposicions de Can Puget de Manlleu. La presentació començarà a les 5 de la tarda i hi haurà una conversa amb el mateix autor seguit per l'elaboració i degustació d'un singular pa amb oli, sal i xocolata.
Arxivat a