Vic estrena camp municipal de futbol de gespa artificial

L’equipament està ubicat a la zona esportiva

Redacció Osona.com
26 de gener del 2015
Actualitzat a les 19:08h

Presentació dels equips de la Unió Esportiva Vic i Vic-Riuprimer REFO Foto: Ajuntament de Vic


Ahir diumenge, 25 de gener, a la tarda, va tenir lloc la inauguració oficial del camp municipal de futbol de gespa artificial, ubicat a la zona esportiva de Vic. Diverses entitats esportives i altres organismes en podran fer ús.

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de l’Institut Municipal d’Esports i regidora d’Esports, Montserrat Rovira; i el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom. Rovira va manifestar que “ens sentim orgullosos del camp i tota la zona esportiva de Vic, doncs l’Ajuntament de Vic ha fet un gran esforç per poder-lo tenir”. Per la seva banda, Salom va destacar que “invertir en esport és invertir en salut, integració, benestar social, cohesió ciutadana”.

Una hora abans, a les 15.30 h, va tenir lloc la presentació de tots els equips que té l’Unió Esportiva Vic i Vic-Riuprimer REFO, que actualment compten amb més de 400 nens i nenes. D’altra banda, a les 17:00 h, es va celebrar el partit de futbol de primera catalana entre UE Vic i el Manresa CE.
Arxivat a